Het Poortgebouw

een bijzondere woning met karakter

Omgeven door historische stadsparken en op steenworp afstand van de binnenstad van Vlaardingen. Voor wie rondloopt met een woondroom is Het Poortgebouw met recht een buitenkans te noemen. Het aangrenzende Oranjepark, ’t Hof en monumentale panden bepalen de sfeer: vol karakter, allure en rust.

Park ’t Hof en het Oranjepark vormen een groene oase in het centrum van de stad. Park ’t Hof valt op door zijn romantische en historische karakter. Het Oranjepark heeft strak vormgegeven gebogen waterpartijen, slingerende verharde paden en ruime gazons. En dat op steenworp afstand.

Gezocht: Nieuwe bewoner voor Het Poortgebouw

Heb jij altijd al willen wonen in een bijzonder pand? Dan is Het Poortgebouw op De Buitenplaats van Ruytenburch echt wat voor jou.

Deze karakteristieke woning aan de Hoflaan is direct gelegen naast de voormalige Brandweerkazerne. Het is bijzonder riant en heeft grote potentie om echt jouw droomhuis te worden. Je kunt er wonen, maar een combinatie van wonen & werken is ook zeker mogelijk. Eén ding: je moet wel van een uitdaging houden aangezien er flink wat moet gebeuren.

Wij zijn heel enthousiast na het bestuderen van de verdere informatie en een bezoek aan Het Poortgebouw. Jij vast ook!

De minimale koopsom van Het Poortgebouw is € 279.000,- k.k.

 

Op 20 april 2020 17:00 uur is de mogelijkheid om een plan en bieding in te dienen gesloten. Samen met Gemeente Vlaardingen gaan wij ons verder verdiepen in de ingediende plannen en biedingen. Binnen 2 weken nemen wij contact op met de indieners over de uiteindelijke gunning!

Download de verkoopprocedure onderaan deze pagina voor meer informatie.

Geveltekeningen en plattegronden

Downloads

download hieronder de beschikbare documentatie (pdf)

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom het corona-virus (COVID-19), hebben wij onze maatregelen aangescherpt zoals voorgeschreven door de overheid en het RIVM. Wij hopen je op een digitale wijze voldoende te kunnen informeren en te tonen van Het Poortgebouw. Mocht je nog vragen hebben? Neem dan gerust contact met ons op! Bekijk de Tour door Het Poortgebouw

Tour door Het Poortgebouw